Промоции

5000 КМ БЕЗПЛАТНО ГОРИВО

С ВСЕКИ НАЛИЧЕН МОТОЦИКЛЕТ ИЛИ МОТОПЕД

Възползвайте се само сега от безплатно гориво за първите 5000 км. при покупка на нов мотоциклет или мотопед от Мотохъб до края на юни 2020 година. Важи за налични марки двуколесни: Brixton, Lambretta, Malaguti и KSR Moto.

Голямо разнообразие от стилни италиански скутери, мотори с класически херитидж дизайн, приключенски такива като супер мото и ендуро. Всеки един от тях може да бъде страхотно допълнение към вашата индивидуалност.

* С подкрепата на Benzin.bg всички клиенти закупили нов мотоциклет или мотопед ще получат предварително заредена карта за гориво, която ще може да бъде използвана в търговските обекти на „Еко“. Картите се предоставят безплатно с лимит левова стойност, която е съобразена със средния разход на гориво на 100 километра по книжка за съответния мотоциклет или мотопед с конкретната му кубатура двигател. Като за 50 куб. см. при среден разход на гориво 2,1л/100км ще получите карта с 210 лв., за 125 куб. см. при среден разход на гориво 2,7л/100км – 270 лв., за 250 куб. см. при среден разход на гориво 3,3л/100км – 320 лв. Средната цена на гориво Бензин А-95 е изчислена към дата 30 април 2020 г.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Име*

Фамилия*

Email*

Телефон
Съгласен съм да получавам от Мотохъб ООД рекламни съобщения и оферти на предоставения от мен имейл адрес и телефон
Съобщение

motohub.bg използва бисквитки и моли за съгласието ви да ги използва, за да подобри вашето преживяване