MotoHub.bg представя за първи път в България KSR Moto, Lambretta и Brixton

23.12.2015
Публикувана от: motohub

От лятото на 2018 г. MotoHub.bg е официален дистрибутор за България на престижните марки мотори и скутери KSR Moto, Lambretta и Brixton, преставлявани от KSR Group.

Скоро шоурумите в София и още 5 големи градове в страната ще са отворени за любителите на качествените возила на две колела. От представителството за България са убедени, че моторите и скутерите на трите марки ще предизвикат голям интерес към всички, които дълго са искали да се сдобият с висококачествени мотори за града и за офроуд предизвикателства. В шоурумите ще се предлага гаранционно обслужване за 1 година и извършване на общи ремонтни дейности.

Уебсайтът на MotoHub.bg съдържа подробна информация за предлаганите модели, както възможност за изпращане на запитване за тест-драйв и записване за информационен бюлетин. Дистрибуторите за България предвиждат и множество предстоящи инициативи, свързани с представянето на престижните брандове.

Brixton Motorcycles бързо стават разпознаваема марка сред моторните запалянковци по цял свят и постоянно добавят нововъведения в продуктите си, за да отговорят и най-високите изисквания.

Моделите, които ще се предлагат на българския пазар са:

BRIXTON

WORX 125 EFI

CODE 125 EFI

GRS 125 EFI

TW 125 SM EFI

TR 125 X EFI

TR 125 SM EFI

BX 125 EFI Classic

BX 125 EFI CafeRacer

BX 125 EFI Scrambler

 

Австрийската марка KSR Moto вече стъпва и в България, предлагайки най-добрите и практични решения за придвижване в града заради иновативните технологии, които прилага във всичките си модели.

Тези, които ще се предлагат на българския пазар са:

KSR MOTO

Demonio  50 4T

Pandora 50 4T

Classic 50 4T

Classic 50 4T with TopC

Sirion 50 4T

Sirion 125

Demonio 125

Vertigo 125 with TC

Vertigo 125

SOHO 125

 

Легендарната италианска марка скутери Lambretta се възражда! Стилната V-Special серия вече е на разположение и на българския потребител със стилния си дизайн, перфектен във всеки един детайл.

Моделите, които ще се предлагат на българския пазар са:

LAMBRETTA

50 Special

V 50 Special

V 125 Special

V 125 Special

V 200 Special

V 200 Special

 

 

 

Вашият коментар